agonia
russkaia

v3
 

Agonia.Net | Правила | Mission Контакт | Зарегистрируйся
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Статья Общество Конкурс Эссе Multimedia Персональные Стихотворения Пресса Проза _QUOTE Сценарии

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Magda Isanos[Magda_Isanos]

 
  Magda_Isanos

Место проживания: Iași - București - România
Принадлежит этому языку Принадлежит этому языку


Биография Magda Isanos

Personal Webpage Magda Isanos


 
Прямой адрес этого автора : 

Authorship & Copyright Protection (beta):
 Active compilations of this author::

Это самые свежие тексты данного автора:

Все (75)

Это самые свежие тексты данного автора:

Комментарии:

Тексты вписанные этим автором в библиотеку:

Страница: 2 : 1

Gândeste-te, n-ar fi păcat... :
Стихотворения 2002-06-13 (7173 Показы)

Iarba :
Стихотворения 2006-11-10 (6543 Показы)

În diminețile clare :
Стихотворения 2010-04-18 (4120 Показы)

In lumea asta... :
Стихотворения 2002-09-21 (4870 Показы)

În vrăjbire :
Стихотворения 2005-04-22 (4763 Показы)

Îngerii :
Проза 2009-11-22 (4493 Показы)

Intalnire-n noaptea de primavara :
Стихотворения 2003-06-28 (6440 Показы)

Ion :
Стихотворения 2010-04-18 (3745 Показы)

Jucaria :
Стихотворения 2002-10-08 (10503 Показы)

La marginea cimitirului :
Стихотворения 2005-05-13 (5086 Показы)

Lampa : din volumul "Cantarea Muntilor"
Стихотворения 2006-06-27 (5124 Показы)

La–nceput, prin ferestre deschise :
Стихотворения 2011-01-02 (3860 Показы)

Lectura :
Стихотворения 2002-06-13 (8085 Показы)

Logodna : Imnuri pentru pamant
Стихотворения 2004-01-31 (4973 Показы)

Logodnă de primăvară :
Стихотворения 2002-07-16 (10110 Показы)

Macii :
Стихотворения 2005-06-26 (57261 Показы)

Mâna ta :
Стихотворения 2005-04-22 (6240 Показы)

Murim... ca mâine :
Стихотворения 2002-06-13 (6971 Показы)

Naufragiu :
Стихотворения 2010-05-23 (4467 Показы)

Nu știu cum s-a făcut :
Стихотворения 2010-04-18 (3986 Показы)

O, primăvară... :
Стихотворения 2006-11-10 (3921 Показы)

Oamenii mă uimesc :
Стихотворения 2010-04-18 (4052 Показы)

Pentru pace mă rog :
Стихотворения 2003-02-24 (15887 Показы)

Pentru tine :
Стихотворения 2008-11-09 (9377 Показы)

Pomii cei tineri :
Стихотворения 2010-04-18 (3729 Показы)

Primavara :
Стихотворения 2002-07-16 (24704 Показы)

Regret :
Стихотворения 2005-06-26 (4693 Показы)

Rochia :
Стихотворения 2002-06-13 (8215 Показы)

Sapho :
Стихотворения 2003-05-16 (6697 Показы)

Saruta-ma :
Стихотворения 2004-01-31 (28758 Показы)

Strofele poetului bolnav :
Стихотворения 2006-06-15 (4312 Показы)

Toamna :
Стихотворения 2005-04-28 (17926 Показы)

Toporasi :
Стихотворения 2002-07-16 (36667 Показы)

TREBUIE SÃ PLEC ASTÃ-SEARÃ... :
Стихотворения 2006-11-08 (3760 Показы)

Triumful iubirii : Motto:Lângă fereastră, unde-n colț luceafărul așteaptă… Eminescu
Стихотворения 2010-03-23 (6522 Показы)

Ultima zi :
Стихотворения 2002-09-21 (5132 Показы)

Ultimul sarut :
Стихотворения 2003-02-14 (6577 Показы)

Vis vegetal :
Стихотворения 2002-07-16 (6645 Показы)

You'll die :
Стихотворения 2004-12-25 (4373 Показы)

Þii minte-ntâia ploaie? :
Стихотворения 2010-03-06 (5362 Показы)


Страница: 2 : 1





Биография Magda Isanos

Magda Isanos (n. 17 aprilie 1916, Iași - d. 17 noiembrie 1944, București) scriitor român, a fost poetă, prozatoare și publicistă, soția lui Eusebiu Camilar.

S-a născut la Iași, ca fiică a lui Mihai Isanos și a Elisabetei (n. Bălan), doctori în medicină. A urmat școala primară la Costiujeni, spital unde lucrau părinții ei, în apropiere de Chișinău, iar liceul la Școala eparhială de fete din Chișinău. A studiat la Iași (1934-1938) dreptul și filozofia; licențiată în drept, a profesat scurt timp avocatura la Iași.

Debutează în 1932, cu versuri în revista "Licurici" a Liceului de băieți "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Chișinău.

S-a stins din viață la București, la 17 noiembrie 1944.

Bibliografie selectivă
Poezii, 1943, Iași
Cântarea munților, poezii, 1945, București
Focurile, dramă, în colaborare cu Eusebiu Camilar, 1945, București
Tara luminii, poezii, 1946, București
Versuri, 1955, București
Versuri, 1964, București
Cîntarea munților, 1988, București
Confesiuni lirice, poezii, 1989, Chișinău
Poezii/Poésies, ediție bilingvă română-franceză, traducere de Elisabeta Isanos, 1996, București






poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Дом литературы poezii
poezii
poezii  Поиск  Agonia.Net  

Переиздание любых материалов этого сайта без нашего разрешения строго запрещено.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Политика публикации и конфиденциальность

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!